Verhaal oud deelnemer
Sandy Odendaal

door | 8 maart 2019 | GaandeweG, Verhalen Gaandeweggers | 1 reactie

Verhaal oud deelnemer GaandeweG

Sandy Odendaal uit Amstelveen

Volgde de opleiding bij GaandeweG in oktober 2017

 

Na de informatiedag heb ik direct besloten mij in te schrijven voor de opleiding. Zoals aangegeven in mijn motivatie, wat het vervolg ook zal zijn, wist ik zeker dat het mij de voldoening zou geven waarnaar ik op zoek was. Een nieuwe fase in mijn professionele leven.

Op weg naar de eerste lesdag vanuit Amstelveen naar Apeldoorn gereden, ruimschoots op tijd, want ik wilde uiteraard niet te laat komen. Eén voor één druppelen de medecursisten binnen. Iedereen werd enthousiast ontvangen door Geraldine en Kitty! Dat voelde goed, daar zorgt GaandeweG wel voor, zij geven je echt een prettig, vertrouwd en welkom gevoel.

 

In een klas van 12 deelnemers begonnen we met onszelf presenteren. Dit was natuurlijk best wel een dingetje, maar ondanks de gezonde spanning, voelde het eigenlijk ook wel vertrouwd. De sfeer was direct goed, we hadden er allemaal zin in! Ik heb iedere les met veel plezier en enthousiasme gevolgd. De groep leerde elkaar steeds beter kennen. We hielpen elkaar met huiswerk en stuurden elkaar handige tips via WhatsApp. De laatste paar lessen carpoolden we zelfs vanuit Noord-Holland. Praktisch, duurzaam en vooral erg gezellig.

 

De boeiende en geweldige verhalen uit de praktijk van Geraldine en Kitty waren erg leerzaam. Dit alles gaf mij iedere keer weer de bevestiging dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn besluit. Zoals ik dit verhaal ben begonnen, wat het vervolg ook zal zijn, dit heeft mijn leven nu al verrijkt door de opgedane kennis, het leren kennen van een andere professionele wereld. De leuke groep enthousiaste medecursisten! Onze fantastisch en inspirerende opleiders en last but not least, de heerlijke gezonde lunches en hapjes die wij iedere keer weer mochten nuttigen.

 

Het vervolg

Een jaar later heeft Sandy toch besloten om zelf een uitvaartonderneming te starten. Eerst samen met een klasgenootje, maar zij koos anders. Dan dus op eigen benen. Sinds kort is zij haar eigen route aan het uitstippelen. Tussen nu en de zomer zal Sandy haar onderneming presenteren. We zijn benieuwd!