ToegangsweG

 

| Geraldine in ontwikkeling |

Naast GaandeweG -uitvaartberoepsopleidingen- wil ik ook graag het pad van persoonlijke ontwikkeling  toevoegen aan de mens .
In mijn carrière heb ik vaak geprobeerd mensen te ondersteunen door hen weer op eigen benen te gaan laten staan. Ik word blij van eigen types, zelfstandige wezens, van zelfzijn of waarachtigheid.
Ik wil doen waar ik blij van word.
Daardoor is in de afgelopen maanden vanuit persoonlijke interesse een nieuw pad ontstaan, die de naam ToegangsweG heeft gekregen.

De diverse vormen bieden allen toegang  tot bewustwording en zijn wie je bent. ToegangsweG biedt:

  • Access Bars sessies – toegang tot je bewustzijn
  • Jaartraining in groepsverband – toegang tot wie jij in wezen bent
  • Individueel coachingstraject – toegang tot jouw eigen kracht. 

Menig mens gedraagt zich kleiner dan zij/hij is, voelt zich daardoor onzeker en benut diens talenten niet volledig. Anderen leven in de overtuiging dat zij het niet waard zijn, sommige vinden dat ze de hele wereld op hun nek moeten meetorsen en er zijn er ook die vooral volgen om maar onder de radar te blijven.

  • Een Acces Bars behandeling laat de energie weer stromen en schoont jouw systeem op, door 32 verschillende punten op jouw hoofd licht aan te raken. Jij ligt een heerlijk uurtje in totale ontspanning met grote gevolgen, wellicht. Mag het nog mooier worden dan dit?
  • De Jaartraining biedt een groepsproces aan, samen op ontdekkingsreis naar wie jij in wezen bent. In de 10 lessen gebruiken opdrachten, zang, stilte, affirmaties en andere vormen om op verschillende lagen de kern te raken. En raken gaan we!
  • Het individuele coachingstraject is gericht op het (hernieuwd) ervaren van jouw eigen Krachtbron, de bron waarmee ieder mens op aarde komt. Uitgebreide thuisopdrachten, zes intensieve gesprekken worden afgewisseld met drie access bars behandelingen. Soul Search is coming!

 

 

 

Nieuwsgierig? Onze website komt na de zomer in de lucht. Op facebook zijn we al aanwezig; https://www.facebook.com/toegangsweg

PS GaandeweG blijft gewoon bestaan!
Daar sta ik nog even blij en enthousiast voor de groep!