Donderdag 10 januari 2019 | 13.30 – 16.30 uur | GaandeweG – Zonnenbergstraat 26 te Wilp | prijs: € 22,50
max. 45 plaatsen beschikbaar | Dhr. Sander de Hosson

LEZING “HET SLOTCOUPLET”

 

In het Vakblad Uitvaart van mei 2018 staat een mooi interview van een bijzondere man Sander de Hosson, longarts in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.

 

Hij heeft een duidelijke visie op zijn werk, over hoe om te gaan met stervende patiënten. Menig arts laat zijn patiënt los als de fase terminaal aanbreekt. Wat kan hij of zij nog doen? Artsen zijn opgeleid om beter te maken. Dhr. de Hosson kiest er bewust voor, om ook de stervende patiënt te begeleiden, te ondersteunen bij een goed overlijden. Naast pijnbestrijding biedt hij vooral informatie, legt uit wat sterven inhoudt, creëert rust voor de patiënt en diens naasten.

 

Sander schrijft artikelen en columns over zijn werk. Slotcouplet is de titel van zijn boek met gebundelde verhalen. Een boek van een man met passie voor zijn vak, met een hart van goud en oog voor de mens achter de ziekte.

 

Donderdag 10 januari 2019 hebben wij hem uitgenodigd om een lezing te geven aan collega’s in de uitvaartbranche. Hij sluit nauw aan bij het werk van Laatste levensfasebegeleiders en stervensbegeleiders. Ook uitvaartbegeleiders kunnen hierdoor nog verder aansluiten op het voortraject. Voor een continuüm, een afgebroken lijn tussen arts en begeleider; aldus Sander de Hosson.

 

Lezingen Binnenkort

gastlezing door
Sander de Hosson, longarts

“Het SlotCouplet”

Klik op het product om deelname op te geven.
Klik meerdere malen om meerdere toegangskaarten te bestellen.

Na het opgeven van de bestelling (in de winkelmand plaatsen) kun je met deze knop afrekenen om te completeren:

 

Ga naar Afrekenen