Onze locatie, kleurrijk & eigenzinnig

Welkom bij GaandeweG

Heerlijk landelijk gelegen, soms met bijpassende ‘boeren’ geluiden, maar vooral met vrij uitzicht over de weilanden met kwetterende vogels en de geur van zojuist gemaaid gras. Net buiten Twello, bij Wilp-Achterhoek ligt onze leslocatie, waar we in alle rust en ruimte onze missie kunnen uitdragen; ‘een verfrissing in de uitvaartwereld brengen’.

Onze locatie is een voormalig bedrijfspand, dus het was voor ons een hele uitdaging om de juiste sfeer neer te zetten. Het is een warm, kleurrijk en eigenzinnige locatie geworden, helemaal in de stijl van GaandeweG. De ruime ontvangstruimte, met een heerlijke huiselijke sfeer, is daarvan een goed voorbeeld! Hier vind de eerste ontmoeting plaats, wordt koffie en thee gedronken en gezellig bijgekletst. Het leslokaal is licht en ruim opgezet zodat elke deelnemer de training of opleiding met aandacht kan volgen.

Wij willen onze deelnemers op alle vlakken voeden en daarom wordt er elke opleidings- en trainingsdag een heerlijke, biologische en vegetarische lunch geserveerd. Onze sfeervolle lunchruimte is de plek om even los te komen van de informatiestroom en met aandacht aanwezig te zijn bij het eten.

Als het zonnetje schijnt, of de regen en wind even verdwenen zijn, zitten we snel in de tuin. Waar een zwembad (lees vijver) bijdraagt aan het gevoel van een lekker dagje weg zijn.