Heb je een opleiding, verdiepingstraining of informatiedag bij ons gevolgd, deel hier dan je ervaring.

 

 

Deel je ervaring
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren
Mijn ervaring bij GaandeweG
GaandeweG uitvaart Educatie
Gemiddelde ervaring:  
 5 ervaringen
 door Yvette Vlaar over GaandeweG uitvaart Educatie
Opleiding tot Uitvaartbegeleider

We halen alles uit het leven omdat we maar één keer leven maar we gaan ook maar één keer dood. Als afscheidsfotograaf heb ik al verschillende uitvaarten meegemaakt. De ene echt met volle aandacht en prachtig maar soms ook ronduit saai en precies volgens protocol. Juist die afscheidsmomenten die net even anders zijn laten je zien hoe een afscheid moet worden vormgegeven. Ik was op zoek naar meer verdieping in mijn vak, want ook afscheidsfotografie is niet alleen maar op het knopje drukken. Bij Geraldine vond ik een juiste klik. En wat heb ik met volle teugen genoten van alle lessen. Volle passie, met geweldige praktijkverhalen, super afwisselende lessen, een warme groep mede cursisten, was iedere les de 3 uur reistijd meer dan waard. Een stukje extra achtergrond is fijn in mijn vak maar misschien smaakt het ook wel naar meer. Geen enkel afscheid hoort standaard te zijn. Luister en voel, golf mee met de nabestaanden. Je hoeft niets te doen, alles word je aangereikt. Je hoeft alleen maar te ZIJN.

 door Petra van Mil over GaandeweG uitvaart Educatie
Opleiding tot Uitvaartbegeleider

Ik ben heel dankbaar dat ik de opleiding van Uitvaartbegeleider bij GaandeweG heb gedaan. Jullie hebben een hele mooie visie die de wereld in gebracht mag worden en jullie doen dat en staan daar ook echt voor. Jullie delen je passie voor het vak en gaan uit van ieders eigen kracht. De lessen die ik kreeg van Geraldine zijn zo boeiend dat een hele dag naar haar luisteren als vanzelf gaat. Geraldine neemt haar puurheid, levendigheid en levenswijsheid mee in de lessen en die maken ze heel waardevol. De vorm van de opleiding spreekt mij heel erg aan omdat je vooraf aan een onderwerp er door de opdrachten te maken, eerst zelf in moet duiken. GaandeweG is een verrijking voor de uitvaartwereld omdat het uitvaartbegeleiders stimuleert om de uitvaart zo dicht mogelijk bij de naasten te houden en juist in die intense week het afscheid echt te ervaren.

Het is fijn om te zien dat jullie bewuste keuzes maken, dat is te merken aan de heerlijke lunches tot aan het wc-papier 😉

 door Margreet Reuvekamp over GaandeweG uitvaart Educatie
Opleiding tot Uitvaartbegeleider

Lekker praktisch, boeiend, informatief en in volgorde zoals een uitvaartweek verloopt. Daarnaast aandacht voor presentatie en gesprekstechnieken. Met Geraldine als inspirerende docent met humor. Voor mij de ideale combinatie om te leren en me het vak eigen te maken. Iedere lesdag was een feestje. Dat klinkt best raar in deze branche. Maar echt, er wordt ook veel gelachen. Ik heb ervan genoten!

 door christina over GaandeweG uitvaart Educatie
opleiding uitvaartbegeleider

Lesgeven kunnen ze bij gaandeweg wel, het is een mooi team en geraldine geeft erg fijn les. Keek er altijd erg naar uit en het belangrijkste is ze verteld de lesstof op zon goede manier dat je ook aandachtig blijft luisteren en het goed onthoud.

 door Ben van Wetten over GaandeweG uitvaart Educatie
Fijne collega's

Het is enorm belangrijk voor ieder bedrijf om een goede en daarmee goedwerkende verstandhouding te hebben met de bedrijven waar je diensten van afneemt of naar levert.

Als het werk met een glimlach kan worden gedaan, is dat al meteen de helft van het benodigde werk... 🙂

Lees hier de ervaringen van deelnemers van GaandeweG

Nieuwsgierige zoekers, oriënterende mensen  en andere leuke types die onze website bezoeken horen graag hoe deelnemers GaandeweG uitvaart Educatie hebben ervaren.

Wij vinden het leuk om dat ook van jou te horen!

 

Om je ervaring te delen klik je op de knop: “Mijn ervaring bij GaandeweG”.

 

Dank, wij zijn er blij mee.