Deelnemers over GaandeweG

Heb je een opleiding, verdiepingstraining of informatiedag bij ons gevolgd, deel hier dan je ervaring.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

GaandeweG uitvaart Educatie
Average rating:  
 29 reviews
 by Joke van Nispen
Opleiding tot Uitvaartbegeleider

Bij mijn zoektocht op het gebied van opleidingen voor uitvaartbegeleiding kwam ik op de site uit van GaandeweG. Ik was onderweg naar een oriëntatie dag van een andere opleiding, maar wat ik voelde tijdens het lezen van de site en bij het meemaken van de oriëntatie dag van GaandeweG  is tijdens de opleiding alleen maar sterker geworden. Gekozen voor de (voor mij verst gelegen) opleiding is een zeer goede keuze geweest. De warmte voor het vak, -eigenlijk meer een roeping- is door Geraldine haar manier van les geven, vertellen, veel praktische tips, alleen maar sterker geworden.

Wat ik mis is een stageperiode bij een (liefst zelfdenkende)uitvaartverzorging, die geregeld wordt door GaandeweG.
Heel veel gevraagd bij verschillende ondernemers in de buurt, maar ook daarbuiten en ze hebben er allemaal veel moeite mee.

 by Sandra Mulckhuyse
Opleiding tot Uitvaartbegeleider

Ik kijk terug op vijf hele bijzondere en waardevolle maanden, waarin ik heb mogen ontdekken wat het werk van een uitvaartbegeleider zoal inhoudt. Geraldine nam ons elke twee weken mee in haar ervaringen en visie omtrent het uitvaart-vak. En door haar beeldende verhalen over de dood, het rouwen, de naasten, het verzorgen, de crematorium medewerker en nog veel meer, hingen we elke minuut aan Geraldine’s lippen. De theorie werd afgewisseld met twee praktijkdagen waarin we een aantal waardevolle ervaringen op hebben gedaan omtrent verzorgen, opbaren en een aantal praktische aspecten tijdens de uitvaartdag. Alle opleidingsdagen waren voor mij een hele fijne en leerzame periode.

Na elke opleiding dag, in de auto op weg naar huis en mijn hoofd volgepropt met nieuwe informatie, besefte ik telkens dat wat ik deze dag heb gehoord, gezien en gevoelt past bij mij, bij wat ik wil doen en wie ik wil zijn als uitvaartbegeleider. Ondanks dat ik een hoop nieuwe dingen leer, voelt het heel vertrouwd. En kijk ik op vrijdagmiddag al weer uit naar wat er over twee weken op ons af gaat komen.

Nu ben ik op een punt gekomen om een nieuwe uitdaging aan te gaan en ik mijn ruime werkervaring wil combineren met mijn persoonlijke ervaring én met een heleboel kennis vanuit de opleiding als uitvaartbegeleider. Waarbij denken in de vele mogelijkheden en diverse creatieve en persoonlijke oplossingen de basis zal zijn voor mijn werkwijze. Iets wat in mijn ogen gek genoeg niet vanzelfsprekend is in de uitvaartbranche, maar gelukkig wel door Gaandeweg gedurende de gehele opleiding wordt uitgedragen.

Oh ja, nog even dit: Jolein bedankt ook voor de overheerlijke lunches, heb er elke keer enorm van genoten.

Tot slot nog een aantal woorden die mij te binnen schieten als ik terugkijk op deze afgelopen periode bij Gaandeweg; Verrassend – Dankbaar – Inspirerend -Gezellig – Verbindend  - Energie.

 by Vincent
Welkomst - en slotwoorden

Openheid onderling. Van elkaar leren. Alles mag en kan, Er is geen goed of fout. Marjon heeft voldoende kennis en kunde. had alleen meer voorbeeldteksten verwacht.

 by Anne-Marie Boogaarts
Klinkende Welkomst- en slotwoorden

Andere uitvaarders horen, hoe spreken zij en waar halen zij hun inspiratie vandaan. Veel handvatten voor de komende uitvaarten, snelle tools.
Het is super dat een uitvaarder zich kan verrijken op een eenvoudige, laagdrempelige manier.

 by Jeanette
Klinkende Welkomst -en slotwoorden

Het was fijn om met vakgenoten bezig te zijn en van elkaar te leren, handvatten te mogen ontvangen en tips te krijgen dat er meerdere manieren zijn voor het schrijven van welkomst- en slotwoorden.
Ga zo door!

 by Anoniem
1 daagse training Klinkende Welkomst- en Slotwoorden

Het sprak mij erg aan de voorbeelden van de anderen te horen en daar inspiratie mee op te doen en de verschillende soorten oefeningen wat wel en wat niet bij mij past. Oefeningen gingen wel wat snel vond ik.
Verder inzicht gekregen in het goed doorvragen wat de familie wil en daarbij het juiste woordgebruik te hanteren.
Marjon is een fijne trainer, laat je nadenken.

 by Anoniem
1 daagse training Klinkende Welkomst- en Slotwoorden

Ik heb handvatten gekregen om te gebruiken in mijn werk en mooie dingen gehoord van mede cursisten. Prettige trainer ook, vertelt rustig. Bij een volgend welkom en slot zal ik er op een andere manier naar kijken.

 by Anoniem
1 daagse training Klinkende Welkomst- en Slotwoorden

Het delen van ervaringen met anderen sprak mij erg aan, en het heeft mij inzicht gegeven hoe op een andere welkom te heten. Had wel iets meer handvatten willen krijgen in de zin van "zo kan het ook", maar verder een hele goede trainingsdag geweest, waarvoor dank!

 by Danielle Harsta
Klinkende welkomst- en slotwoorden

Ik had eigenlijk geen echte verwachting, wel een wens om wat meer inspiratie te krijgen. En die is ruimschoots bevredigd.
Heerlijk ook om mij weer een dag onder te dompelen in de warme en gezellige sfeer van GaandeweG. De lunch was zo heerlijk!
Ga vooral zo door.

 by Willy Wienholts
Opleiding tot ritueelbegeleider

Hallo Team Gaandeweg,
Ik wil jullie even heel hartelijk danken voor alles wat jullie mij geleerd hebben. Ik mis de cursus nog wel het was altijd zo leerzaam en gezellig bij jullie. Inmiddels heb ik mijn eerste uitvaarten gedaan, en ik moet zeggen het smaakt naar meer. Zo mooi om dit te kunnen doen.
Groetjes uit Dinxperlo en wie weet tot ziens.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Lees hier de ervaringen van deelnemers van GaandeweG

Nieuwsgierige zoekers, oriënterende mensen  en andere leuke types die onze website bezoeken lezen graag hoe deelnemers GaandeweG uitvaart Educatie hebben ervaren.

Wij vinden het leuk om dat ook van jou te horen!

 

Om je ervaring te delen klik je op de knop: “Mijn ervaring bij GaandeweG”.

 

Dank, wij zijn er blij mee.