Catheleijne van de Vegte

Coordinator Opleidingen

Verleden

Na mijn studie Leisure Management heb ik gewerkt in de evenementenbranche. Als productiemedewerker organiseerde ik grote bedrijfsfeesten. In 2004 verhuisden wij als gezin naar een klein stadje in de landelijke streek Morvan in Frankrijk. Hier werkte ik eerst als makelaar. Daarna heb ik een toeristisch bedrijf opgezet. Eerst gestart met de verhuur van diverse accommodaties en in 2014 het bedrijf uitgebreid met het beheer van een camping.
Het hebben van een eigen onderneming is heel variërend. Je hebt met zoveel verschillende facetten te maken. Je moet makkelijk kunnen schakelen, goed onder stress kunnen werken, het overzicht kunnen houden en flexibel zijn. Het contact met mijn gasten en zorgen dat zij een leuke vakantie hadden maakte het erg leuk om in deze branche te werken

 

Heden

In 2016 kwam ik terug in Nederland en woon nu in de prachtige Hanzestad Deventer. Drie jaar geleden vroeg mijn zus Geraldine of ik haar wilde ondersteunen in bij GaandeweG . Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik zit hier helemaal op mijn plek. Als coördinator opleidingen organiseer, plan, ondersteun en denk ik mee. Alles om te zorgen dat het proces rondom de opleidingen & trainingen bij GaandeweG soepel verloopt.
Twee van mijn dochters zijn inmiddels uitgevlogen en studeren. De jongste dochter woont nog gezellig thuis.

 

Toekomst

Al dromend over de toekomst zie ik mij nog steeds werkzaam bij GaandeweG. Met de huidige plannen voor uitbreiding en verdieping kan ik lekker meedenken over innovatie en de logistieke uitwerking hiervan. Ik krijg energie wanneer alles klopt en lekker loopt!
Nu mijn dochters ouder zijn en meer hun eigen leven leiden, geniet ik van mijn vrijheid en de mogelijkheid  om verder op stap te gaan.  Een mooie wens voor de toekomst is bij mijn vriend achterop de motor Europa ontdekken.