Verleden

Na mijn studie Leisure Management ben ik vooral als productiemedewerker werkzaam geweest bij een evenementenbureau. In 2004 met mijn gezin naar Frankrijk vertrokken, als makelaar gewerkt en daarna een toeristisch bedrijf opgezet met diverse verhuuraccommodaties en een camping.  Het hebben van een eigen onderneming is heel variërend, je hebt met veel verschillende facetten te maken, zowel op administratief als commercieel gebied, je moet makkelijk kunnen schakelen, goed onder stress kunnen werken, het overzicht kunnen houden en flexibel zijn. Het contact met de gasten en zorgen dat zij een leuke vakantie hebben maken het erg leuk om in deze branche te werken.

Heden

Sinds drie jaar weer woonachtig in Nederland en sinds twee jaar aan de slag bij Geraldine (inderdaad, ik ben het zusje van) in haar prachtige bedrijf GaandeweG. Ook hier vind ik veel variatie, een praktische inslag en ondersteunende rol die ik graag vervul binnen een organisatie, maar nu op het gebied van Office Management. Mijn werkervaring en plezier in organiseren en coördineren vallen hier op zijn plek. Op mijn manier probeer ik eraan bij te dragen dat processen zo soepel mogelijk verlopen zodat aan de randvoorwaarden voor een geslaagde cursus of opleiding worden voldaan.

Toekomst

De komende tijd ga ik mij uitleven op automatisering en het soepel laten verlopen van de backoffice. Ik ga mij verdiepen in de rol als spin in het web en vooral heel veel plezier blijven houden in wat ik doe.