Jolein Schulting 

facilitair medewerker

Verleden

Opgeleid als docent handvaardigheid en textiel aan de Hogeschool in Nijmegen ben ik 22 jaar werkzaam geweest als kledingontwerper voor ART in Nijmegen. Tijdens dit werk reisde ik veel naar Parijs, Milaan en Guangzhou In China. Met 3 kinderen in huis werd het tijd voor iets anders. Ik werd docent voor de textiellessen aan de vrije school in Borne en Zutphen. Daarnaast hield ik mij bezig met de styling van huizen. Zo heb ik met de inrichting van mijn huis in verschillende tijdschriften gestaan.

Heden

Ik vind het heerlijk om van de Dagelijkse dingen een fijne beleving te maken. Of het nou gaat om het kleden van jezelf, het schoonmaken van het huis of het bereiden van een maaltijd. Sinds anderhalf jaar voed ik de innerlijke mens van Gaandeweg. Daarnaast heb ik voldoende ruimte om me bezig te houden met alles wat ik verder fijn vind om te doen.

Toekomst

Afgelopen jaar ben ik bezig gegaan met het opzetten van lessen in modemaken; naailessen en verven van textiel met natuurlijke materialen. Tussendoor ben ik verhuisd van Zutphen naar Dieren waar ik een fijne werkplek heb naast het woonhuis. Graag ga ik daar in de toekomst mee verder.