Verleden

Mijn achtergrond is in het Human Resource vakgebied. Ik heb zowel bij grote non-profit organisaties als in de zakelijke dienstverlening in diverse HR-functies gewerkt. Mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling kon ik hier goed in kwijt. In 2007 ging ik voor het eerst naar Afrika om vrijwilligerswerk te doen. Dit vond ik zo bijzonder dat ik al snel terugging om voor langere tijd In Kenia en Uganda te werken in lokale projecten. Ik zette zelfs de stap om in Kenia te gaan wonen- inmiddels met man en kind- en ons eigen bedrijf en projecten op te zetten. Het was een bijzondere en leerzame levenservaring.

Heden

Na mijn terugkeer naar Nederland was het duidelijk. Ik wilde weer ondernemen en werken vanuit empowerment. Mijn missie is om ondernemers succesvoller te laten zijn door te groeien vanuit persoonlijk leiderschap. Mijn bedrijf Toupatou is gevestigd in Deventer. Ik geef training en coaching aan (startende) ondernemers.

Voor GaandeweG ga ik ondernemerstrainingen geven. Zodat de deelnemers na het afronden van de opleiding ook leren hoe je succesvol een onderneming kan neerzetten in de Uitvaart Branche.

Toekomst

Ik hoop vele ondernemers op weg te helpen naar een succesvolle start en doorgroei van hun bedrijf. Zodat ze hun dromen kunnen waarmaken, hun passie kunnen volgen vanuit persoonlijke kracht en zelfvertrouwen!

jorine