Jorine Wolf

Coordinator Opleidingen & Ondernemerscoach

Verleden

Mijn achtergrond is in het Human Resource vakgebied. Ik heb zowel bij grote non-profit organisaties als in de zakelijke dienstverlening in diverse HR-functies gewerkt. Mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling kon ik hier goed in kwijt. In 2007 ging ik voor het eerst naar Afrika om vrijwilligerswerk te doen. Dit vond ik zo bijzonder dat ik al snel terugging om voor langere tijd In Kenia en Uganda te werken in lokale projecten. Ik zette zelfs de stap om in Kenia te gaan wonen- inmiddels met man en kind- en ons eigen bedrijf en projecten op te zetten. Het was een bijzondere en leerzame levenservaring.

Na mijn terugkeer naar Nederland was het duidelijk. Ik wilde weer ondernemen en werken vanuit empowerment. Mijn missie is om ondernemers succesvoller te laten zijn door te groeien vanuit persoonlijk leiderschap. Ik ben in 2017 als zelfstandige ondernemerscoach gestart in Deventer.

 

Heden

Als freelance trainer is mijn samenwerking met GaandeweG ontstaan. Ik ontwikkelde en gaf de tweedaagse training voor startende uitvaarondernemers. Sinds september 2020 ben ik als Coördinator Opleidingen  onderdeel van het Backoffice team. Ik werk samen met mijn lieve vriendin Catheleijne die ik al ken vanuit mijn studententijd. Hoe leuk is dat!

Mijn aandachtsgebied ligt bij PR & Marketing & Sales. Ik onderzoek, denk mee en implementeer de nieuwe trainingen zodat GaandeweG een breder aanbod in de markt kan gaan zetten. Mijn ervaring en kennis over ondernemen blijf ik delen middels trainingen en advies. Zodat de uitvaart- of ritueelbegeleiders naast vakkennis ook een goede voorbereiding krijgen voor de opstart van hun bedrijf.
Mijn zoon zit nog op de basisschool. Heel fijn is dat het werk bij GaandeweG zich goed laat combineren met het moederschap.

 

Toekomst

Ik hoop op een mooie bijdrage te leveren aan de nieuwe ontwikkelingen bij GaandeweG. Waar ik mijn passie, energie en kennis kan inzetten om het aanbod te laten groeien en verdiepen. En daarnaast vele ondernemers (in spé) op weg te helpen naar een succesvolle start en doorgroei van hun Uitvaartbedrijf. Zodat ze hun dromen kunnen waarmaken, hun passie kunnen volgen vanuit persoonlijke kracht en zelfvertrouwen!