Linde van der Zee

Cateringmedewerker

Verleden

Na te zijn afgestudeerd als journaliste aan de hogeschool Windesheim ben ik verder gegaan met waar ik tijdens mijn studie al was begonnen en waar mijn hart als van jongs af aan ligt: paarden. Trainen, lesgeven, mensen helpen met problemen die zij hebben met hun paard. De journalistiek heb ik nooit écht in gewild.

 

Heden

Ondanks dat paarden mijn passie en mijn leven zijn, is het ook wel eens fijn om af en toe iets anders te doen, waardoor alles afwisselender en spannender wordt. Vandaar dat ik sinds een aantal jaar bij GaandeweG de catering verzorg. Zo kan ik een andere hobby van mij ook regelmatig uitvoeren en dan niet alleen thuis voor mijn gezin, maar echt voor groepen. Ik heb er ontzettend veel plezier in om lekker in de keuken te staan en mijn best te doen elke keer weer iets verrassends en voedzaams voor te schotelen.

 

Toekomst

Ik ben iemand met vele dromen, plannen en ideeën. Soms voer ik ze uit, soms besluit ik te wachten, soms veranderen mijn plannen voor ze uitgevoerd te hebben. Ik wil mij vooral niet te vast leggen voor de toekomst; ik hoop vooral te blijven doen wat ik leuk vind, wat me energie geeft en voldoening. Wat dat dan ook mag zijn!