Verleden

Verlies heeft een groot impact in mijn leven.  Op twaalfjarige leeftijd verloor ik mijn jongste broer na een brommerongeluk. Dit heeft mij zeker gevormd tot wie ik nu ben.

Na wat omzwervingen ben ik uiteindelijk gaan werken als HR-adviseur. In eerste instantie binnen de commerciële wereld, later in de zorg en uiteindelijk binnen een gemeente. Het leukste aan mijn werk vond ik altijd om er ervoor te zorgen dat de werknemers happy waren.

Eind 2010 ben ik na het overlijden van mijn moeder uitgevallen met een stevige burn out. De zoektocht die toen begon was pittig maar zo ontzettend nodig en waardevol. In mijn zoektocht en herstel vond ik het lastig dat ik weinig ervaringsdeskundigen om mee heen had.  Dat was voor mij de reden om te starten met MensenMens Advies.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen gevolgd om te zorgen dat ik een coach ben met de tools om iemand te ondersteunen en terug in haar kracht te zetten. Ik heb HeartMath omarmd als tool, een biofeedbackmethode gecombineerd met emotiemanagement en ademhaling.

Heden

Ik ben werkzaam als energetisch coach in mijn eigen praktijk. Ik begeleid mensen in hun weg naar in volle kracht te kunnen leven. Enerzijds ga ik aan de slag met iemands energiemanagement. Hoe kan je ervoor zorgen dat je genoeg energie hebt om alles te doen wat je wilt doen. Ook leer ik ze hoe om te gaan met de energieën van anderen en wat voor impact dat op je kan hebben.  Anderzijds gaan we aan de slag met de blokkades die er zijn bij mensen om echt te gaan doen wat ze willen of om echt afscheid te nemen van iets wat ze altijd deden.

Toekomst

Voor de toekomst wil ik het eigenlijk gewoon allemaal laten ontstaan. Ik kijk wat er op mijn pad komt. Heel anders dan voorheen. Het belangrijkste voor mij is, dat ik vanuit mijn hart kan leven en doen wat echt goed voelt. Daaruit ontstaan de mooiste dingen, zoals nu als coach een bijdrage leveren in de opleiding Laatste Levensfase begeleider.