Ervaringen oud deelnemer
Chantal Hemert
met ToegangsweG

door | 31 oktober 2019 | Toegangsweg, Verhalen Gaandeweggers | 0 Reacties

Verhaal oud deelnemer GaandeweG met ToegangsweG

Chantal van Hemert – van Ommen is woonachtig in Papendrecht

is verliefd en getrouwd en heeft 2 kinderen

 

Uitvaartopleiding GaandeweG in 2018

 

Coachingstraject (op maat) ToegangsweG 2019

 

Na de opleiding tot uitvaartbegeleider, wilde Chantal een eigen bedrijf starten maar zag in haar enthousiasme soms het bos niet meer tussen alle mogelijke bomen.
Ze wilde graag dat er iemand meekeek maar dat moest iemand zijn die ze kende, vertrouwde en waar ze helemaal zichzelf kon zijn.

 

Zo kwam ze van GaandeweG bij ToegangsweG.

 

‘Ik ben op zoek naar mijn kracht. Ik wil namelijk doen waar ik blij van word’, was de opdracht voor het coachingstraject.

 

Resultaat

Chantal praat enthousiast over het coachingstraject. ‘Ik weet nu (nog meer) wat er van binnen is. Dit traject heeft meer vertrouwen gegeven om, dat wat ik te bieden heb, meer met mensen te delen. Ik doe dat nu al veel meer met mijn directe omgeving en straks ga ik dat ook in mijn bedrijf, in mijn werk als uitvaartbegeleider toepassen. Ik heb vooral geleerd dat ik mag zijn wie ik ben’, zegt Chantal.

 

Het coachingstraject is een combinatie van ‘praten’, soulsearch opdrachten en energetische, access bars sessies.

Wat vond je daarvan?

‘Ik vond dat een top combinatie. Ik heb het ervaren als rust en tijd geven aan mezelf. Even volledig op mezelf gericht zijn. De soulsearch opdrachten hebben me dieper naar mezelf gebracht. Ik heb leren luisteren naar wie ik echt ben en wat ik ervaar’.

 

Jouw coachingstraject was op maat gesneden en is gecombineerd met de business coach Jorine.

Wat heb je daarvan opgepikt?

‘In mijn hoofd had ik een perfect plaatje van hoe ik wilde dat mijn onderneming eruit moest komen te zien. Jorine heeft, zonder oordeel en kritisch met me mee gekeken. Wat is haalbaar, wat is realistisch. Jorine heeft ertoe bijgedragen dat het beste van mij in mijn bedrijf naar boven komt’.

 

Inmiddels is de website van Chantal in de lucht soull.nl en gaat ze de komende tijd ruchtbaarheid geven aan haar bedrijf.

 

Zou jij mensen aanraden om deze te doen?

Absoluut. Lees mijn review:

TIJD VOOR JEZELF

Netwerken, schrijven, ideeën uitwerken, logo, website etc., etc. Er komt veel kijken bij het opzetten van een bedrijf. Als startende ondernemer heb je weinig tijd, laat staan voor jezelf. Toch gunde ik mezelf wel die tijd.

Om te ontwikkelen maar nog meer WIE BEN IK ECHT en WAAR BEN IK ANDERS IN?

 

Wie krijgt dit voor elkaar? Bij wie voel ik me zo op m’n gemak zodat dat ik echt mezelf durf en kan zijn.

Eerder heb ik les van Geraldine gehad voor mijn opleiding als uitvaartbegeleider. Tijdens de lessen heeft zij ons anders naar dingen laten kijken (omdenken). Dus heb ik haar gevraagd: ‘Geraldine, wil je mij coachen?’

 

Dit heeft ze gedaan. Wat een intense rollercoaster en mooie ervaring. Het uitgangspunt van Geraldine is; Alles is er al, het mag alleen nog iets meer aandacht krijgen.

Maar wat is dat alles? Geraldine krijgt het voor elkaar om je goed naar jezelf te laten kijken. Natuurlijk hebben we allemaal onze eigenaardigheden en zijn we goed in het benoemen wat minder is. Veel belangrijker is om te zien wat je kracht is en wat je doet vanuit je hart. Alleen dan heb je mensen ECHT iets te bieden.

 

Wil jij ook wat meer tijd voor jezelf. Je ontwikkelen en weten waar je kracht ligt. Ben je op zoek naar een coach bij wie je kunt en mag zijn wie je bent op een prachtige locatie?

Kijk dan eens op de site van ToegangsweG  toegangsweg.nl.

Doen…… want ik gun jou Geraldine ook.