De uitvaartondernemer in mij – 22 nov en 06 dec

door | 26 september 2019 | Verdiepingen, Verhalen Gaandeweggers | 0 Reacties

Tweedaagse training bij GaandeweG voor de startende uitvaartondernemer!

 

Vrijdag 22 november & vrijdag 6 december | 2 dagen | GaandeweG | € 275

 

Lees VOORAL ook de ervaring van Chantal, onder deze aankondiging!

 

Bij GaandeweG leiden we mensen op tot Uitvaartbegeleider en Ritueelbegeleider.

Als nieuwbakken uitvaartbegeleider kun je ervoor kiezen om een functie in loondienst te zoeken. Dat past niet bij iedereen. ‘Ik wil het graag in mijn eigen stijl neerzetten’, hoor ik regelmatig van deelnemers.

Ritueelbegeleiders daarentegen zijn bijna nooit (dat is veel ?…) in loondienst. Zij die vorm willen geven aan hun werk als ritueelbegeleider zullen sowieso moeten nadenken over het binnenhalen van eigen klanten.

 

Maar hoe dan?

Ja, we weten allemaal dat we naar de Kamer van Koophandel moeten gaan. Maar dat is natuurlijk niet het moeilijkste. Ook snappen we dat er een mooie, goed leesbare en stijlvolle website ontwikkeld mag worden. Maar er komen geen of nauwelijks klanten alleen via een website op jouw pad. Er moet echt meer gebeuren!

 

Mijn ervaring

Ten eerste is het erg handig, zeg ik uit eigen ervaring, dat je eens even stilstaat met je zelf om te ontdekken wáárom je eigenlijk een eigen bedrijf wilt starten. Welke klant past er bij jouw ‘aanbod’, want wie wil jij bedienen?

Visieontwikkeling is de basis van je bedrijf waarop telkens kunt terugvallen. Hierdoor maak je keuzes en kun je jouw passie volgen in plaats van opgeslokt te worden door de breedte en gekte van de branche of in de waan van de dag achter alles en iedereen aanrennen.

Als je visie helder is kun je pas starten met een PR- en marketingplan maken. Jouw vorm, jouw onderscheidend vermogen uitvouwen en neerzetten in beeld, tekst en andere uitingsvormen.

 

Training De uitvaartondernemer in mij

GaandeweG biedt een tweedaagse training aan die hierop in gaat. Business-coach Jorine stelt je vragen die jezelf niet kunt bedenken. En de antwoorden zijn op de lange termijn zo nodig! Ook de praktische kanten van het opzetten van een bedrijf komen aan bod in de tweedaagse training.

 

Vrijdag 22 november & vrijdag 6 december | 2 dagen | GaandeweG | € 275 | (inclusief heerlijke lunch, koffie & thee en werkboek)

klik hier voor meer informatie

 

 

Jorine Wolf
businesscoach Toupatou

Ervaring van Chantal van Hemert over de coaching van Jorine

 

RODE DRAAD EN DUIZENDPOOT

 

Als zelfstandig ondernemer ben JIJ de onderneming.

Je bent denktank, duizendpoot, de koffiejuffrouw, administratief medewerker, marketeer en financieel directeur in één.

Dus IK ben de rode draad in mijn onderneming.

 

Naast persoonlijke coaching had ik ook behoefte aan iemand die mee keek en dacht over mijn ondernemingsplan. Ik ben maanden bezig geweest met uitdenken, schrijven en bespreken. Hoe fijn is het dan dat iemand met je meekijkt én de juiste vragen stelt;

 

Wat zijn jouw kernwaarden, wat is jouw missie en visie?  Wie is eigenlijk jouw ideale klant? Hoe ben je op het tarief gekomen?

Je staat toch ergens voor en je hebt je klant iets te bieden. Je staat immers 24/7 voor hen klaar.

Je hoeft geen duizendpoot en denktank in één te zijn. Als je visie helder is en weet aan wie je zaken uit kunt besteden. Dan kun je weer doen waar je goed in bent én blij van wordt en klanten bieden waar zij behoefte aan hebben. JOU.

 

Ben je van plan om voor jezelf te starten en bezig met je ondernemersplan? Of ben je al gestart en loop je soms vast of heb je behoefte aan een coach die meedenkt?

Bij Jorine Wolf van Toupatou ben je aan het juiste adres.

 

Jorine super bedankt. Samen hebben we mijn rode draad iets dikker gemaakt en strakker getrokken.