Training – Toegang tot wie jij in wezen bent

door | 17 oktober 2019 | Toegangsweg, Verdiepingen, Verhalen Gaandeweggers | 0 Reacties

Wie wil dat nou niet?

Deze training heeft elke maand een trainingsdag, 10 in totaal.
In tien stappen zul je jouw leven anders gaan ervaren.
Anders? Wilskrachtiger, meer onbevangen, meer zelfzeker en/of vrijmoediger.

 

Ik ontmoet veel mensen, vooral vrouwen. Mooie dames met dromen, maar ook mannen met interessante ideeën. Veelal zijn ze op zoek naar bezieling, naar de onderstroom van het leven. Het vak van uitvaart- of ritueelbegeleider legt meerdere emotie-lagen bloot waardoor het werk wordt met verdieping. Daar willen zij graag bij aanwezig zijn en aan bijdragen.

 

Veel van deze mensen zeggen aan het einde van de opleiding dat ze een prachtig vak hebben geleerd én dat ze dichter bij zichzelf zijn gekomen. Deze zelfontplooiing vinden ze net zo fijn, soms zelfs fijner dan de opleiding zelf.
Dit was mijn eerste trigger om een nieuwe training te ontwikkelen.

 

Een tweede aanleiding voor mij was dat ik bij een aantal mensen zie dat zij niet in hun licht durven te gaan staan. Dat ze zich kleiner houden dan hoe ik hen ervaar. Dat ze voor zichzelf de lat zo hoog leggen dat falen nog de enige mogelijkheid is. Of dat ze bij veel zaken vinden dat ze moeten/willen voldoen aan de normen van anderen.

 

Het feit dat ik deze manier van in het leven staan herken bij anderen, zegt iets over mij. Ik heb ook lang gedacht te moeten voldoen en de neiging gehad om me te willen bewijzen. Ik heb me ook dom en klein gevoeld ten opzichte van anderen. Inmiddels heb ik me ontwikkeld, heb ik anders leren kijken naar dingen en ben mezelf steeds meer gaan ontdekken. Ik durf nu te zeggen, omdat ik het voel;

 

‘Ik ben helemaal oké’

 

In mijn werk vind ik het fijn mensen bij te staan en door te geven wat ik heb ervaren. Ik hou ervan om mensen wegwijs te maken in andere mogelijkheden zonder betweter te zijn of ongevraagde adviezen te geven. Mijn manier is om mensen te laten ervaren, om inzichten zelf te ontdekken en mijn beleving te laten zien.

Zo is de training Worden wie jij in wezen bent ontstaan.

 

In tien dagen richten we onze aandacht op verschillende thema’s. Deelnemers bekijken wat hun uitgangspunt is op dat bepaalde onderwerp en hoe deze helpend dan wel belemmerend is op dit moment in hun leven. Kort gezegd gaan we herijken en herstructureren.

 

We lopen bijvoorbeeld langs het item Oordelen; welke heb je en wat levert het je op. In hoeverre bepalen ze je houding en wil je dat nog? Zo kijken we ook naar Schuld & Schaamte; welke overtuigingen liggen ten grondslag aan deze onderwerpen en dienen deze je nog? Een ander voorbeeld is de kwestie Overgave & Vertrouwen; in hoeverre wil of denk jij de controle te hebben en wat mag je dat kosten? Kijk voor andere thema’s op de website van ToegangsweG).

Om uiteindelijk te ontdekken wie jij in wezen bent.

 

WIE WIL DAT NOU NIET?

 

8 november is er een INFORMATIE OCHTEND over deze training. Om te ervaren hoe het zal zijn en te voelen of het bij jou past. Om uiteindelijk het juiste te kunnen kiezen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Lees er meer over op toegangsweg.nl/info-training

 

10 trainingsdagen | elke maand één | thuisopdrachten | €1.250 | max. 12 personen.

PS…
de eerste 6 aanmeldingen
ontvangen een fikse korting van €250
en mogen voor € 999 meedoen.
Dus wees er op tijd bij!

Lees er meer over op toegangsweg.nl/training