a

Inspiratie blog  |  Succesverhalen  |  Over ons  |  Contact

a

Boek ‘Het Uitloopfeest’

Afscheid nemen & loslaten, 

beschreven vanuit de uitvaartbegeleider

Dit boek vertelt het levensverhaal en de uitvaart van Sinneke,de spil in een bijzondere familie.

Haar kinderen en kleinkinderen beleven haar sterven, samen en dichtbij. Gaandeweg de uren en dagen ontstaan er woorden, rituelen en vormen die haar vertrek dragelijk maken.

Hannah, van uitvaartbegeleiding In Liefde Loslaten, neemt de lezer mee langs alle facetten in de eerste dagen na overlijden met betrekking tot de uitvaart.

Auteur: Geraldine van de Vegte   |   Paperback, 272 pagina’s   |   Prijs: € 14,50  (korting bij aankoop van twee exemplaren!)

Een stukje uit het boek…

“Sinneke staat bij het raam en leunt zwaar op de vensterbank. De buurvrouw stapt zojuist uit haar nieuwe auto. Zoals gewoonlijk vlot gekapt, natuurlijk in de make up, in een hip broekpak, daarover een witte wollen winterjas van goede snit loopt ze hooggehakt en energiek naar de kofferbak. Ze tilt twee goedgevulde boodschap-pentassen uit de auto, de klept sluit zich automatisch en zichtbaar zwaar sjouwt ze de etenswaren haar huis in.

Sinneke sloft naar haar stoel en als ze eenmaal zit sluit ze haar ogen en voelt een grote glimlach op haar gezicht. Ze lacht om haar buurvrouw, om zichzelf en om het leven. Het woord ‘poppenkast’ gonst door haar hoofd.

Als het lichaam klaar is, de taken volbracht, blijft er niets anders over dan de herinneringen, in liefde gemaakt.”