a

Alma Guijt

“Al snel werd duidelijk dat we vanuit dezelfde visie werken”

In het kader van “goed voor mezelf zorgen” toog ik, op een woensdagmorgen naar een zangcirkel in Zwolle. Hier trof ik Ronald Visser achter de piano. 

Later mailde hij me:

“Wat was het fijn dat jij binnenliep afgelopen woensdagmorgen. Een uitvaartbegeleidster met licht en ziel; daar word ik blij van. Zullen we eens samen een kopje koffie drinken? Ik zoek namelijk een uitvaartleider die mij kan vervangen wanneer ik op vakantie ben of wanneer ik verhinderd ben. Er zijn nogal wat mensen die expliciet kiezen voor de begeleiding van Taraneh Uitvaartzorg. Het is fijn als ik hen kan geruststellen dat bij mijn afwezigheid er toch iemand kan komen die in dezelfde lijn kijkt, voelt en denkt.”

En zo geschiedde! Onder het genot van koffie met versgebakken appeltaart werd duidelijk dat we inderdaad vanuit dezelfde visie werken. Bij families die ons benaderen voor begeleiding wanneer een geliefde is overleden, zijn we steeds op zoek naar wat voor hen passend is. We ondersteunen waar dat nodig is en laten zelf doen waar het kan; mensen bevestigen in hun eigen kracht helpt enorm in deze voor hen soms emotionele tijd.

“Goede zelfzorg is onmisbaar in ons uitvaartvak”

Inmiddels zijn we een plezierige samenwerking aangegaan. We lenen materialen van elkaar en bij afwezigheid vallen we voor elkaar in. Zo is er altijd iemand beschikbaar als u belt.
En ook wij bellen elkaar: wanneer we behoefte hebben aan een collegiaal oor of om ons hart te luchten.  Zo resulteert de samenwerking van AlmaLiora en Taraneh in goede zelfzorg! Onmisbaar in ons uitvaartvak.